(c)2010 by XHD fotografie. No parts of this website may be copied, shared or published without the explicit written permission of XHD fotografie.
O V E R  X H D
W A A R  X H D  V O O R  S T A A T

XHD fotografie specialiseert zich in zogenaamde "freestyle fotografie", ofwel fotografie met een "vrije inslag". Wij doen niet aan star poseren, uitgekiende belichting en opmaak. Wij maken foto's zoals de dingen zijn en gebeuren. Dit geeft een frisse kijk in de foto's die wij maken. Dus geen studio werk, maar veldwerk.

Dit geeft een extra complexiteit aan de fotografie, omdat belichting en situaties nu eenmaal niet altijd optimaal zijn buiten de studio. Dit is wl de reden dat foto reportages die wij maken altijd een andere inslag hebben, een alternatieve kijk: Het is uiteindelijk toch de fotograaf die de foto maakt.
W A T  W E  D O E N

Naast freestyle registraties van feesten, partijen en mensen produceert XHD fotografie ook veel "fotokunst". Dit zijn groot afgedrukte foto's die als kunst aan de muur kunnen worden gehangen. Opgebouwd uit losse onderwerpen, maar ook series rond n onderwerp worden geproduceerd, desgewenst in opdracht.

En van de specialiteiten rond deze "Photo Art" is macro fotografie. Via marco fotografie komt een geheel nieuwe wereld tot leven, die sterk uitvergroot een prachtig effect kan geven aan de veelal "saaie" muren van o.a. kantoorpanden!
Op de foto... Maar dan anders!
Griezelig wordt leuk: Macro als kunst!