(c)2010 by XHD fotografie. No parts of this website may be copied, shared or published without the explicit written permission of XHD fotografie.
F O T O K U N S T
F O T O ' S  A L S  K U N S T

Kantoorpanden zijn vaak kaal, strak en... saai. Om de gangen en ruimtes een beetje op te vrolijken wordt vaak gekozen voor kunst. Een vorm van kunst waarin XHD zich specialiseert, is fotokunst. In plaats van een schilderij leveren wij losse of series van foto's die als kunst kunnen worden opgehangen.

Fotokunst kent vele onderwerpen: natuur, dieren, landschappen of natuurlijk een onderwerp gericht op uw eigen bedrijf. XHD is in vele markten thuis.
S P E C I A L I T E I T :  M A C R O  A L S  K U N S T

Speciale aandacht hebben we voor fotokunst uit de wereld van de macrofotografie; de meest kleine details in onze wereld die op zich weer een eigen wereld vormen. Griezelig is plotseling mooi, effen blijkt plotseling gevarieerd.

Onderwerpen lopen sterk uiteen, en kunnen ook gericht zijn op uw eigen wensen of bedrijfs-doelstellingen. Favoriete voorbeelden zijn insecten, water en waterdruppels of kleine details van producten of grondstoffen.
De recente aswolk vanuit ijsland vastgelegd
Macro als kunst: Een nieuwe wereld belicht.