(c)2010 by XHD fotografie. No parts of this website may be copied, shared or published without the explicit written permission of XHD fotografie.
F E E S T E N  EN  P A R T I J E N
V A S T G E L E G D  I N  R E L A X T E  S F E E R

Omdat XHD zich specialiseert in Freestyle fotografie, leent deze vrije stijl zich uitermate voor de meer alternatieve feesten en partijen; van Boeren bruiloft tot "spannende" trouwpartijen, van concert registratie tot buurtfeest: Wij weten alle evenementen met flair vast te leggen, op een onbedwongen en originele manier.

Wij doen niet aan poseren, maar vangen de spontane momenten. Wij doen niet aan studio belichten, maar gebruiken het aanwezige licht op creatieve manieren.
H O E  W E  T E  W E R K  G A A N

Wij doen fotografie op extreem diverse evenementen: Wij   Z I J N  waar we moeten zijn op foto-momenten. Tijdens de evenementen zijn er nauwelijks momenten van "doe dit nog eens voor de foto". Door onze freestyle kennis vangen we in het algemeen de momenten voordat u zelf doorheeft dat er "zo'n" moment was.

We zijn daarmee zeer onopvallend aanwezig. Zo onopvallend zelfs, dat we naast de meest uitbundige evenementen ook met regelmaat foto registraties doen van verzwaarde zaken zoals begrafenissen en crematies.
Gypsy Wedding in Zuid Frankrijk
Foreigner concertregistratie